Altijd een oplossing op maat
Oplevering op korte termijn
Voordelige en scherpte tarieven
Ook inzetbaar voor grote projecten

Onze werkwijze

Onze werkwijze is direct en transparant. U heeft uw woonwensen al helemaal helder of u wilt nog ergens advies? Geen probleem, binnen 4 eenvoudige stappen gaat u bij ons van een wens naar een eindproduct.

1.

Het afstemmenvan uw wensen

Samen kijken we naar uw woonwensen en de mogelijkheden die wij kunnen bieden. We zullen u hierin een passend advies geven zodat u het maximale uit uw product kunt halen. We zullen u daarnaast adviseren in de mogelijke materialen en de mogelijke afwerkingen. Om vervolgens de maten bij u thuis op te meten.

Schrijven raamkozijn
Offerte op maat

2.

Op maat gemaakteofferte

Nadat we met u zijn overeengekomen over de materialen, de afwerking en de maten, dan zullen we ook uw offerte op maat in elkaar gaan zetten. Zodra deze akkoord is bevonden, zullen we direct voor u aan de slag gaan en een uiterste leveringsdatum met u communiceren.

3.

De bewerkingvan het materiaal

We weten nu uw woonwensen en zullen voor u aan de slag gaan in onze werkplaats. Hier zullen we uw materiaal op maat zagen en in elkaar zetten. Om hem vervolgens zo af te werken zodat deze perfect aansluit in uw huidige interieur.

Hand bij vlakbank
Hand bij kozijn

4.

De opleveringvan het eindproduct

Zodra het product klaar is voor oplevering en onze werkruimte mag verlaten zullen wij u hier persoonlijk van op de hoogte stellen. We zullen met u een datum afspreken om het product bij u te komen leveren op een moment dat het u uitkomt.