Wie is de Koster

Marco de Koster is een specialist op het gebied van fijntimmerwerk en het leveren van maatwerk. We kennen weinig beperkingen in onze diensten. Daardoor gaan we harder lopen voor complex maatwerk, maar ook met grote projecten gaan we graag aan de slag. We werken dan ook voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. We helpen je op weg met het creëren van jouw wensen en het uitzoeken van de geschikte materialen.

Wat doen we

Of u nu op zoek bent naar houten meubels op maat voor in uw woonkamer, badkamer of slaapkamer, of naar machinaal timmerwerk. Bij ons bent u voor dit soort werkzaamheden aan het juiste adres. Van meubels tot trappen en van kozijnen tot balies. Wij realiseren uw woonwensen. We realiseren jouw woonwensen tot in de kleinste details.

Meubels op maat

Wij realiseren voor u maatwerk woningoplossingen. U geeft uw wensen aan ons door en wij zetten uw idee om in een ontwerp. Zo wordt uw wens letterlijk voor u op maat gemaakt. Maatwerk van klassiek tot modern, ieder ontwerp is mogelijk. Laat u adviseren en inspireren.

Lees meer
Machinaal timmerwerk

We kunnen machinaal maatwerk leveren aan particulieren of de zakelijke markt. Al onze producten worden in onze eigen werkplaats geproduceerd waardoor we snel kunnen schakelen en alles tot in detail voor u kunnen uitwerken. Laat u adviseren en inspireren.

Lees meer
Trappen

Hout is het meest gebruikte materiaal om trappen mee te realiseren. Hout is eenvoudig te bewerken, weegt relatief weinig en is verkrijgbaar in tal van kleuren en soorten. Of u nu een moderne of een landelijke trap wenst, met hout zit u altijd goed! Laat u adviseren en inspireren.

Lees meer

Waarom samenwerken met De Koster

De Koster gaat voor kwaliteit en werkt uitsluitend met de beste materialen. We bewerken elk soort hout in onze eigen werkruimte om u zo een perfect eindproduct te kunnen aanbieden. Dit tot in detail afgewerkt en snel geleverd. Hierdoor kiezen veel particulieren en zakelijke partijen voor onze diensten. We stemmen uw woonwensen haarfijn samen om u te voorzien van een passend advies, om vervolgens voor u aan de slag te gaan.

Marco de Koster

Houtbewerking voor de zakelijke markt

Ook de zakelijke markt is bij ons aan het juiste adres voor het realiseren van maatwerk woonwensen. Wij kunnen voor u voordelig hout inkopen en zullen dit vervolgens naar uw wens afwerken, zodat u dit direct op de bouwplaats of in uw woning kunt gebruiken. Heeft u liever onbewerkt hout? Ook dit kunnen we voor u regelen. Het realiseren van houten raamkozijnen of deuren behoort ook tot de opties. Doordat we dit in eigen werkruimte kunnen produceren kunnen we snel schakelen.

Houthandel Zuud-Beveland houtopslag