Alles op het gebied van maatwerk trappen

Hout is het meest gebruikte materiaal om trappen mee te realiseren. Een goede keuze want hout is eenvoudig te bewerken, weegt relatief weinig en is verkrijgbaar in tal van kleuren en soorten.

Of u nu een moderne of landelijke trap wenst, met hout zit u altijd goed! Door zijn bewerkbaarheid kan hout veel vormen aannemen zodat wij het met maatwerk perfect kunnen laten aansluiten bij uw wensen. Bolle vormen of een trapleuning die naadloos overloopt in de treden, alles is mogelijk bij ons!

We adviseren u graag in de eindeloze mogelijkheden, qua materialen, kleuren en afwerkingen.

Trap tekenen

Trapleuningen
Ook onze houten trapleuningen worden op maat voor u gemaakt. Een houten trapleuning inclusief ‘RVS accenten’ is mogelijk waardoor de unieke en moderne look van RVS met de natuurlijke en warme uitstraling van hout goed gecombineerd wordt.


Trap op maat
Een trap op maat is interessant omdat deze perfect zal aansluiten op de rest van uw interieur. Het idee ligt in uw handen waardoor u moeiteloos kunt aangeven aan welke eisen de trap precies dient te voldoen. Wij zullen zorgen voor de uitwerking.


Trap renovaties
Wij staan voor u klaar om uw wensen op het gebied van traprenovatie in vervulling te laten gaan. U bepaalt zelf welke uitstraling u uw trap wilt meegeven en welke materialen u hierbij wilt gaan gebruiken. Zodat uw trap weer lijkt als nieuw!

Recent afgeronden projecten waar we trots op zijn