Alles op het gebied van machinaal timmerwerk

Omdat we een eigen werkplaats hebben, zijn we voor veel machinaal werk niet afhankelijk van externe partijen. Hierdoor kunnen we maatwerk leveren aan particulieren of de zakelijke markt. Of het nu gaat om een houten deur, een kozijn op maat of een origineel boeiboord, alles is mogelijk. Al onze producten worden in onze eigen werkplaats geproduceerd waardoor we snel kunnen schakelen en alles tot in detail voor u kunnen uitwerken.

Zowel particulieren als de zakelijke markt kunnen bij ons terecht voor kozijnen, ramen, deuren en al ons machinale werk. Kleine of grote afname, onze deuren en kozijnen worden perfect op maat gemaakt en zijn daardoor snel ter plaatse.

We adviseren je graag in de eindeloze mogelijkheden, qua materialen, kleuren en afwerkingen.

Ramen & deuren
Eén van de voordelen van houten ramen en deuren is de veelzijdigheid. Alle stijlen, vormen en afmetingen zijn bij ons mogelijk, zodat deze goed aansluiten bij uw woonwensen.


Kozijnen
Houten kozijnen geven iedere ruimte een warme en ambachtelijke uitstraling. Wij maken al onze raamkozijnen van mooi hardhout, zodat deze nog jaren meegaan in uw woning.


Boeiboorden
Bij De Koster zijn boeidelen verkrijgbaar in verschillende afmetingen, diktes en afwerkingen. Wilt u boeidelen op maat gezaagd mee naar huis nemen om zelf te monteren? Ook dat kan!


Goten
Door het afwerken van uw dakgoot is de dakgoot niet zichtbaar van onderaf én het geeft uw woning een mooie uitstraling. We kunnen dit voor u realiseren doormiddel van een dakgootombouw.

Frezen van lijstwerk
We verzorgen het frezen van lijstwerk voor speciale deur- en raamomlijstingen en daklijsten voor bijvoorbeeld historische panden. Dit om uw deur of raam net een stukje extra uitstraling mee te geven.


Restauratiewerk
Het uitvoeren van restauratiewerk en verbouwingswerkzaamheden van oude panden, zoals boerderijen, kerken en woonhuizen kunnen wij voor u verzorgen. Alles wordt op maat gemaakt in onze werkplaats, waar we met duurzaam hout werken.


Balies op maat
Een balie die naadloos aansluit in ieder interieur? U hebt bij ons diverse mogelijkheden. Zo bepaalt u zelf de grootte, het aantal lades, het materiaal en of u een blad met oversteek wilt hebben.


Keukens
Een keuken die perfect aansluit in uw woning en iedere centimeter optimaal benut? Kies dan voor een houten keuken op maat. Daardoor heeft u een onbeperkte keuze in houtsoorten, vormen, opstellingen en afwerkingen.

Recent afgeronden projecten waar we trots op zijn