Alles op het gebied van op maat gemaakte meubels

Uw meubels op maat laten maken zodat deze perfect aansluiten binnen uw interieur? De Koster is uw specialist voor een interieur en ontwerp op maat! Of het nu gaat om een bed, een kast of een compleet interieur, de mogelijkheden zijn eindeloos. Maatwerk van klassiek tot modern, ieder ontwerp en uitwerking is mogelijk.

Wij begrijpen dat u wilt thuiskomen in een omgeving die bij u past. Daarom moet het ontwerp afgestemd zijn op uw wensen en uw inrichting. U geeft daarom uw wensen aan ons door en wij zetten uw idee om in een ontwerp. Zo wordt uw wens letterlijk voor u op maat gemaakt.

We adviseren je graag in de eindeloze mogelijkheden, qua materialen, kleuren en afwerkingen.

Bad meubels
We maken uw badmeubel, inbouw of wastafelplank op maat, Op maat gemaakt voor de ruimte. Bijvoorbeeld ondieper in een kleine badkamer, of passend tussen twee wanden zodat dit goed aansluit bij uw interieur.


Tafels
De mogelijkheden met tafels zijn eindeloos. Rustiek of verfijnd hout, met een lakafwerking of olie. Een tafelblad op stalen frames of juist met houten poten. Wij adviseren u graag in de mogelijkheden.


Bureaus
Bureaus van hout, op maat gemaakt en aangepast aan jouw kamer, zorgen vaak voor een stijlvolle aanvulling op het interieur. En het geeft vaak een warme uitstraling. We letten hierbij erg op de details en de afwerking.

Kasten
Door kasten op maat te laten (in)bouwen, maakt u optimaal gebruik van de beschikbare ruimte. Bovendien bepaalt u helemaal zelf welke indeling u wilt, en welke materialen we gebruiken voor kastwanden, legplanken en deuren.


Bedden
Een praktisch bed met opberglades of een lade waar perfect een matras voor loge’s in kan. Of Kies je voor een verhoogd bed om de uitstap makkelijk te maken? Met hout is veel mogelijk, uw wensen kunnen wij realiseren.

Recent afgeronden projecten waar we trots op zijn